Ik ben Frans Demouge, geboren in Uden op 9 maart 1963. Mijn vader had fotografie al als hobby, hij heeft het digitale tijdperk helaas nooit mee mogen maken. Met de komst van de digitale fotografie ben ik meer gaan fotograferen. Het werd een stuk goedkoper, doordat je meer foto's kunt maken, sneller het resultaat ziet en het nabewerken leuker is als in een donkere kamer.

Fotografie vind ik gewoon leuk, foto's zijn technisch niet altijd even goed, maar ik heb er plezier in en wil dit plezier graag delen. Daarnaast is het een mooi middel om te laten zien waar je van houdt.

Ik ben in juni 2011 met het project YEP!Africa naar Gambia gegaan om een vervolg te geven aan workshops welke daar al een poosje draaide. Ik heb een foto impressie geplaatst wat ik hier samen met mijn vrouw gezien heb. Inmiddels zijn we 4 keer in Gambia geweest zijn we van de mensen en het land gaan houden en zie je dat naar mijn idee ook terug in de foto's.

Met deze site wil ik mijn foto's laten zien, middels de mail kan men reageren op de site, daar ook commentaar op leveren, maar ook op de foto's. Iedere vorm van kritiek ervaar ik positief, doordat er altijd iets in zit waar je van kunt leren.

Nieuwe foto's onder Diverse/Hockey natuurlijk onder Gambia met name onder vogels

 

 

Laatst bijgewerkt op 25 april 2015